Despre Noi

 • 0

  Proiecte finalizate

 • 0

  Clienți

 • 0

  Muncitori calificați

 • 0K

  Produse vândute

4.9

Recenzii Clienți

Servicii Complete | Produse | Distribuție

Lunox Construct

O alegere pentru rezistență și viitor!

Lunox Construct vine pe piața din România pentru a-și exercita pasiunea pentru meșteșug. Dorim să inspirăm cu sfaturi profesionale și idei contemporane din domeniul construcției pentru ca fiecare să își poată transpune proiectul in realitate.

Fie ca că ne imaginăm mega-structuri sau mici proiecte personale, echipa noastră este gata să asigure un rezultat final de excepție, plus o garanție considerabilă a construcției și calitatea materialelor.

Serviciile și produsele noastre reprezintă filosofia germană și elvețiană de tehnologie high-end, toate acestea fiind fabricate în Uniunea Europeană.

Serviciile și produsele noastre reprezintă filosofia germană și elvețiană de tehnologie high-end, toate acestea fiind fabricate în Uniunea Europeană.

SERVICII

Construcții civile, comerciale și industriale

Oferim servicii de construcții speciale pentru; acoperișuri, cupole, biserici, moschee din cupru și alte metale.
– Servicii vânzări ferestre cu montare.
– Tâmplarie PVC de înală calitate.
– Uși de interior.
– Produse din feronerii; materiale de construcții și uz gospodăresc.

Electroagent

– Grătare (barbecue) și produe pentru șeminee.
– Capace pentru uz industrial și gospodăresc din aluminiu și metale galvanizate.

Prestare servicii resurse umane
– În domeniul construcțiilor și transportului cu disponibilitate imediată a personalului.
– Avem o forță de muncă foarte diversă, incluzând muncitori calificați din India, Bangladesh,
Nepal, Filipine, Maroc, Algeria, Egipt, Moldova și România.

– Momentan dispunem de 500 muncitori, dintre care 120 muncitori specializați activi, urmând să facem toate demersurile pentru recrutarea de personal calificat care sa facă față tuturor proiectelor în derulare și viitoare.

De altfel serviciile noastre conțin și:
Consiliere Planificare
Protecție sanitară împotriva fulgerului
Fațade ventilate
Reparație și întreținere acoperiș
Acoperiș plat și acoperiș
Producție și vânzări de produse semifinite

PRODUSE

Acoperișul nu este doar punctul culminant structural al unei clădiri, ci trebuie să garanteze protecția împotriva influențelor exterioare ale mediului. Oferim acoperișuri moderne cu o gamă largă de materiale, forme și culori. De asemenea, dezvoltăm soluții pentru acoperișurile plate din segmentul arhitecturii contemporane. Extinderea spațiului prin accesibilitatea și utilizabilitatea sa ca spațiu verde îl fac un element de planificare populară. De asemenea, planificăm și instalăm sistemul de protecție împotriva căderilor pe acoperișul abrupt sau plat profesional și în
conformitate cu reglementările SUVA.

Structura clădirii este puternic stresată de influențele constante ale mediului. Jgheaburile defecte, garniturile întărite sau conductele blocate, jgheaburile și casetele de ploaie sunt printre cei mai comuni factori de risc. Oferim un serviciu de întreținere rentabil la intervale regulate care previne deteriorarea construcțiilor. În situații de urgență, cum ar fi intrarea în apă, garantăm ajutor prompt și profesional în aceeași zi.

Ne-am bucura să vă sfătuim cu privire la toate întrebările de specialitate referitoare la o fațada nouă. Aceasta include alegerea materialului, precum și utilizarea culorii și formei, dar și combinația de componente tehnice. Serviciile noastre variază de la planificarea fațadelor cu software CAD până la execuție.

Cere o ofertă personalizată!

Suntem aici pentru tine.

Aveți întrebări? Discutați cu un expert. Suntem aici pentru a vă ajuta și găsi rapid soluții!

Personalul nostru este bucuros să vă asiste cu orice fel de informații referitoare la produsele și serviciile noastre de consultanță tehnică, proiectare, montaj, punere în funcțiune, instruire personal, întreținere și reparație.

Telefon: 0788 808 808 / 0720 100 600 / office@lunoxconstruct.ro

Lunox
Construct

14ani de experiență